Bili10 Nasıl Oynanır

◦Bets10 Facebook sayfasını beğenen kişiler, “Bili10” yarışmasını “Yarışmaya Başla” butonuna tıklayarak oynayabileceklerdir.

◦Yarışma, yarışma tarihleri içerisinde her gün, günün her saatinde oynanabilecektir.

◦Her bir yarışmada katılımcıların karşısına 90 saniye süresince sorular çıkacaktır, yarışmanın amacı 90 saniyede kendisine sorulan 15 soruya en fazla doğru yanıtı, en kısa sürede verip ve en az yanlış cevapla tamamlamaktır.

◦Her katılımcının bir gün içerisinde 3 adet yarışma hakkı vardır.

◦Yarışmacı, yarışma skorunu sayfasında paylaşması durumunda 1 ekstra yarışma hakkı kazanacaktır. Bu şekilde 1 gün içerisinde yalnız 1 ekstra yarışma hakkı kazanılacaktır.

◦Yarışmacıların skorları; 2 haftalık, aylık ve 2014-2015 sezon sonu olarak değerlendirilecektir.
◦2 haftalık değerlendirmede, yarışmacıların 2 hafta içerisinde yapmış olduğu tüm yarışmalardan iyi puana sahip olan yarışma skoru kayıt edilecektir.

◦Aynı durum aylık ve yarışmanın sonlandığı tarihe kadar yapmış olduğu tüm skorlardan en iyisi üzerinden değerlendirmeye alınacaktır.






1 yorum

1 yorum :


  1. Howdy terrific website! Does running a blog similar to this require a massive amount work? I've absolutely no understanding of programming however I was hoping to start my own blog in the near future. Anyhow, if you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I know this is off subject however I just had to ask. Thanks! craigslist greenville sc

    YanıtlaSil